З архіву ПУ. Андрій Богдан як фатум: Рябошапка розповів про відставку Труби

Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка натякнув, що керівник Державного бюро розслідувань (ДБР) Роман Труба може піти у відставку. Про це пише 27 листопада 2019 року британська Financial Times, вказуючи на так званий "касетний скандал", який нещодавно розгорівся в Україні, зазначають Патріоти України.

За сломави Рябошапки, незалежність нинішнього керівника ДБР була поставлена під сумнів після опублікованих аудіозаписів, на яких він отримував доручення від керівника Офісу президента Андрія Богдана. Сам Сам Труба назвав ці аудіозаписи "фейком".

Швейцарія запросила Папу Римського на саміт миру

неділя, 5 травень 2024, 22:28

Папа Римський Франциск отримав запрошення прибути на Глобальний саміт миру, який відбудеться 15-16 червня у швейцарському Бюргенштоці. Про це повідомила в інтерв’ю виданню Blick президентка Швейцарії Віола Амгерд, передають Патріоти України. За її сло...

"Наше життя і серце вщент": Внаслідок атаки на Харків 4 травня зруйнований м’ясокомбінат

неділя, 5 травень 2024, 22:13

Внаслідок російського удару по Харкову 4 травня був зруйнований м’ясокомбінат М’ясний. На його сторінці в Instagram опубліковане відео пожежі та руйнувань з коментарем «наше життя і серце вщент», передають Патріоти України.