З архіву ПУ. "Аваков проводить власну політичну операцію і має відразу дві мети": Арестович про розслідування вбивства Шеремета (відео)

Операція полягає в тому, щоб дискредитувати ветеранські та військові співтовариства.

Олексій Арестович. Фото: Апостроф.

Аваков створив навколо Зеленського ситуацію, яка примусила президента зберегти Авакова у кріслі міністра МВС, або навіть підвищити його бюрократичними сходинками. Таку думку у грудні 2020 року в коментарі щодо розслідування вбивства Шеремета висловив політичний оглядач Олексій Арестович в ефірі "Час: Online", передають Патріоти України.

"Аваков, чи не єдиний в Україні стратегічний гравець, створив навколо Зеленського таку ситуацію, яка примусила Зеленського зберегти Авакова у кріслі міністра МВС або навіть підвищити його бюрократичними сходинками – віце-прем'єр із силових питань чи може навіть прем'єр. Це поза залежністю реального ступеня провини підозрюваних", – сказав Арестович.

Аналітик вважає, що Аваков проводить власну політичну операцію. "Ця операція полягає в тому, щоб дискредитувати ветеранські та військові співтовариства – з одного боку, а з іншого – залякати ними Зеленського. І виставити самого Авакова чи не єдиною персоною, яка здатна впоратися з цим усим", – пояснив Арестович.

"Гасла ветеранського співтовариства і вуличної опозиції співпали з гаслами парламентської опозиції. Звісно, Арсен Борисович на білому коні каже Зеленському: "Хто ж тебе врятує, як не я, проти об'єднання вулиці з парламентською опозицією?", – зазначив оглядач. І додав, що Аваков – чи не єдина людина в Україні, яка має волю і ресурси, щоб це здійснювати.

"Це дуже небезпечно, якщо так діє міністр МВС; і амбівалентно – якщо так діє політик, бо треба дивитися, куди воно все спрямовується", – вважає Арестович. Я думаю, що він (Аваков – ред.) хоче бути президентом України, наприклад. Звісно, він не буде розвертати нас у бік Росії. Навпаки, заграватиме з Заходом", – підсумував він.

Джерело: 5 канал

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали:

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...