З архіву ПУ. Бабуся в пошуках виходу: Єлизавета Друга винесла вердикт щодо бунту онука Гаррі та його Меган

Королева дозволила подружжю жити приватним життям, але із деякими умовами.

Бабуся дозволила молодятам жити окремо. Фото: ВВС.

Королева Великобританії Єлизавета II підтримала рішення принца Гаррі та його дружини Меган Маркл відмовитися від королівських привілеїв і більше жити приватним життям. Відповідну заяву вона зробила за підсумками королівської сімейної ради, повідомляють Патріоти України 14 січня 2020 року.

Королева заявила, що вона і її сім’я “повністю підтримують бажання Гаррі і Меган почати нове життя в якості молодої сім’ї”.

“Хоча ми б вважали за краще, щоб вони залишалися повноцінними членами королівської сім’ї, ми поважаємо і розуміємо їх бажання жити незалежним життям», — йдеться в її заяві.

Її Величність також повідомила про «перехідний період» для сім’ї принца, протягом якого вони будуть поперемінно жити в Канаді та Великобританії. Остаточне рішення про те, як саме це відбуватиметься, приймуть в найближчі дні.

Нагадаємо, принц Гаррі і Меган Маркл оголосили про відмову від повноважень членів королівської сім’ї 8 січня. Подружжя має намір почати працювати, щоб стати фінансово незалежними.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...