З архіву ПУ. "Бачили на ринку у Вінниці": Пропагандисти "ДНР" озвучили чергову страшилку про життя в Україні (відео)

У Вінниці, яка, за версією терористів, опинилася в Західній Україні, почали продавати консерви "зі шматочками російськомовних немовлят".

На телеканалі "ДНР" 14 січня 2020 року пропагандисти знову розповіли про "страшне життя" в Україні, передають Патріоти України.

Цього разу у Вінниці, яка, за версією терористів, опинилася в Західній Україні, почали продавати консерви "зі шматочками російськомовних немовлят". В асортименті, який розповсюджували на українських різдвяних ярмарках, також були представлені консерви під назвами "Сепар у сметані, маслі", "Пам'ять дідові в томаті" і "Снігур православний із мощами Кобзона". Про це розповіли в ефірі новин, який опублікували на пропагандистському Youtube-каналі.

"Це не абсурд, а всього лише нові продукти харчування на Західній Україні. Лінійки консервів почали випускати у Вінниці в продаж зовсім недавно. Гучні провокативні назви відображають ненависть до жителів Донбасу. У добавці напис: "містить шматочки російськомовних немовлят", а в доповненні до консерв йдуть ще й соуси "Смерть ворогам", – розповідають пропагандисти. За словами ведучого, від продажу товарів в Україні збирали кошти для допомоги армії. В "ДНР" таке явище назвали небажанням дотримуватися моральних норм."Ще вчора життя людини було головною цінністю, що було прописано в Конституції України, а вже сьогодні від братовбивчої війни українські політтехнологи переступили до "канібалізму", – зазначив "експерт" на телеканалі "ДНР".


Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...