З архіву ПУ. Батько поліцай, а сам - агент КДБ: Суд прийняв остаточне рішення за позовом Медведчука до телеканалу "Прямий"

Верховний Суд України виніс рішення у справі за позовом Віктора Медведчука до телеканалу «Прямий», Володимира Ар'єва, Назара Первака і Віктора Маруняка. А саме: суд закрив касаційне провадження за скаргою «Прямого» на рішення Печерського райсуду Києва від 25 травня 2018 року і ухвалу Апеляційного суду Києва від 21 вересня 2018 року по справі за позовом Медведчука про захист честі, гідності і ділової репутації та спростування недостовірної інформації. Про це повідомила прес-служба народного депутата, співголови фракції «Опозиційна платформа - за життя», передають Патріоти України 30 липня 2020 року.

Зокрема, в повідомленні йдеться про поширення недостовірної інформації про те, що батько політика Володимир Несторович Медведчук нібито був поліцаєм, а Віктор Медведчук мав відношення до спецслужб СРСР. За інформацією прес-служби нардепа, також недостовірними визнані повідомлення про те, що Медведчук контролює і має відношення до продуктопроводу, за яким поставляється дизельне паливо з Росіїї, і до поставок з РФ скрапленого газу. «Суд визнав неправдивими заяви про те, що "Український вибір", який очолював Медведчук, мав якийсь стосунок до створення паралельних органів влади або незаконної зміни влади», - йдеться в повідомленні.
Прес-служба політика нагадала, що суд зобов'язав Володимира Ар'єва та телеканал «Прямий» в установленому законом порядку спростувати недостовірну інформацію. Адвокати Медведчука повідомили про поновлення виконавчого провадження з цього питання. У разі ухилення або відмови від виконання судового рішення захисники нардепа подаватимуть заяву про вчинення кримінального правопорушення за невиконання судового рішення.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...