З архіву ПУ. "Бойся, Ксюша": Ісламські радикали пригрозили відрізати голову Собчак

Телеведуча Ксенія Собчак показала скрін повідомлень і дзвінків від невідомих, які шлють їй погрози після її виступу на підтримку Еммануеля Макрона і критики Рамзана Кадирова, повідомляють Патріоти України восени 2020 року.

«Товариші, які подібне пишуть, ви розумієте, що цим ви ганьбите нормальних, законослухняних мусульман?» - звернулася Собчак.

У повідомленнях хтось пише, що Собчак може позбутися голови. Судячи за скаргою Собчак, їй тепер приходить багато таких повідомлень. Раніше Собчак в виправдання своїй промові на підтримку Макрона зазначила, що карикатури можуть бути як вдалі, так і не дуже. Але якщо вона навіть дуже неприємна, то розумну людину нею спровокувати не можна. «Мудра людина пройде повз, гидливо знизавши плечима. Дурень - полізе в бійку», - зазначила Собчак.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...