З архіву ПУ. "Будьте сміливіші, не читайте - дійте": Нардепка закликала владу відмовитись від "червоних ліній" і піти на умови Кремля (відео)

Вона заявила, що війна триває нібито через те, що високопоставлені особи в Україні на цьому заробляють.

Нардепка від проросійської партії ОПЗЖ в ефірі ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера" у червні 2020 року закликала Київ погодитися на всі вимоги Москви по Донбасу. Відео її заяви було оприлюднено на офіційному акаунті програми в Facebook "Шустер LIVE", передають Патріоти України.

"Ви позбудьтеся від цього комплексу неповноцінності. Це тема Порошенка - воювати ... Він спочатку підписав мінські угоди, а тепер вони все нам розповідають, як їх читати. Це безальтернативний сьогодні документ! (...) У нас є єдина дорожня карта. Досить її читати зверху вниз, знизу вгору! Порошенко до кінця вам буде виставляти "червоні лінії", ви буде копати, він сам ляже на ті блокпости, якщо не дай Бог у нас ... почнуться натяки до миру. Перестаньте боятися забаганок Кремля, ще чогось. Ми повинні перестати розповідати всі ці казки ... У нас є мінські угоди, є нормандський формат. Не потрібно думати, яких ми посадимо там красивих або непривабливих на переговорах! Вирішили? (...) Сідайте і домовляйтеся! І коли ми домовимося ... ось тоді вже не потрібно буде боятися ні похвали Кремля, ні критики", - сказала Королевська.

Вона заявила, що війна триває нібито через те, що високопоставлені особи в Україні на цьому заробляють. "Будьте сміливіше! Або дійте, або пишіть заяву і йдіть ... Ви почали говорити з Путіним, у вас вийшло звільнити військовополонених, так продовжуйте, дійте, і тоді буде результат. А поки ви будете всіх слухати і боятися, ваша каденція закінчується, і ще країна буде п'ять років у війні", - закликала нардепка.

Варто відзначити, що Кремль вимагає від Києва проведення місцевих виборів в окупованих районах Донбасу до повернення кордону під контроль України. Також влада РФ хоче внесення до Конституції України особливого статусу Донбасу і повної амністії бойовиків "Л/ДНР".

Для Кремля це значна втрата: Авіаексперт розповів, скільки в Росії лишилося Ту-22М3, після того, як один з них збила Україна

субота, 20 квітень 2024, 10:54

Заступник Генерального директора компанії із виробництва засобів радіоелектронної боротьби, експерт із авіації Анатолій Храпчинський розповів в інтерв'ю Radio NV, скільки в Росії залишилось бомбардувальників Ту-22М3, після того, як один з них збила Укр...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...