З архіву ПУ. Була не з їх команди: Зеркаль розповіла про конфлікт з людьми Зеленського

За словами Олени Зеркаль, їй в принципі рекомендували не давати будь-які коментарі і вона прислухалася до рекомендацій Єрмака, так як хотіла "завершити всі справи і не створювати додаткового напруження".

Олена Зеркаль. Фото: Укрінформ.

Помічник президента України Андрій Єрмак вимагав від вже колишнього заступника міністра закордонних справ Олени Зеркаль не бути медіаактивною. За словами самої Зеркаль, на початку вересня 2019 року вона спілкувалася з Єрмаком з приводу її інтерв'ю, передають Патріоти України.

"Він наполегливо рекомендував припинити мою медіаактивність. Це стосувалося загального підходу. І я потім більше двох місяців не коментувала, оскільки ми ще обговорювали, що необхідно якось коментувати в дусі і руслі того, як Офіс президента бачить розвиток подій. Я не отримувала ніяких установок щодо того, як коментувати, і я уникала будь-яких коментарів", - сказала вона.

За словами Зеркаль, їй в принципі рекомендували не давати будь-які коментарі і вона прислухалася до рекомендацій Єрмака, так як хотіла "завершити всі справи і не створювати додаткового напруження". Вона вважає, що таке прохання Єрмака було пов'язане з тим, що вона не була частиною команди Зеленського і його офіс боявся, що заяви можуть нашкодити роботі оточення глави держави.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу, - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...