З архіву ПУ. "Бунт на кораблі", або "Царь не настоящий!": Ведуча державного телеканалу РФ не побоялась виступити проти пропутінських поправок до Конституції

Ведуча російського державного телеканалу «Камчатка» Олександра Новікова заявила, що поправки до Конституції РФ незаконні. Про це смілива дівчина написала у своєму акаунті в Instagram, передають Патріоти України 22 березня 2020 року.

За словами Новікової, вона є членом дільничної виборчої комісії вже 10 років та вибори для неї завжди були відповідальним урочистим заходом.

“Те, що нам намагаються втюхати під виглядом референдуму не регламентується ніяким законодавством і не має ніяких юридичних наслідків! А отже, незаконно!” – йдеться в повідомленні.

Новікова зазначила, що це перший раз, коли вона не голосуватиме, оскільки вважає, що це не питання політичної активності, а питання принципів і совісті. Вона впевнена, що поправки вже прийняті і це не всі розуміють.

“Цей “захід” – не референдум, він не регламентується законом. Справжнього референдуму влада боїться, бо програє його. Сама організація такого голосування – театральна постановка, потрібна тільки для відводу очей”.

Ведуча додала, що відмовляється стояти на своїй ділянці і робити вигляд, що росіяни “все правильно роблять”.

Нагадаємо, 14 березня президент РФ Володимир Путін підписав закон про поправки до Конституції. 17 березня він підписав указ про призначення голосування щодо схвалення змін до Конституції і вказав датою проведення референдуму 22 квітня.

Україна може отримати від Німеччини і партнерів ще сім систем Patriot, - Шольц

четвер, 18 квітень 2024, 20:57

Україна може отримати ще шість систем протиповітряної оборони Patriot від партнерів по Північноатлантичному альянсу і ще одну - від Німеччини. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу Європейс...

"Візуально схожа на Mbombe 6×6": На відео з Сирським і Умєровим помітили невідому раніше бронемашину українського виробництва

четвер, 18 квітень 2024, 20:17

Головнокомандувачу ЗСУ Олександру Сирському та міністру оборони України Рустему Умєрову представили нове озброєння та військову техніку вітчизняного виробництва. Про це у четвер, 18 квітня, повідомляє "Мілітарний", передають Патріоти України. . Зазнач...