З архіву ПУ. Бунт у Владикавказі: Люди жбурляють у російський ОМОН каміння, силовики тікають (відео)

Співробітники поліції змогли затримати декількох людей, звільнення яких вимагають протестувальники.

Ситуація у Владикавказі продовжує швидко загострюватися: протестуючі перейшли до активних дій і почали закидати російський ОМОН і Росгвардію камінням. На відео можна помітити, як російський ОМОН біжить від кинутих каменів. Відео публікують користувачі соціальних мереж і журналісти, повідомляючи про напружену ситуацію в центрі Владикавказа, передають Патріоти України 20 квітня 2020 року.

При цьому співробітники поліції змогли затримати декількох людей, звільнення яких вимагають протестувальники. На опублікованих кадрах агресивно налаштований натовп змістився до краю площі і почав хапати камені, кидаючи їх у співробітників російського ОМОНу. Площу реконструюють: на дорозі велика кількість каменів і плитки, яка тут же йде в хід і летить в російських силовиків. "Дуже жорстко у Владикавказі! Камені продовжують летіти в поліцію", "Люди закидають ОМОН камінням", - пишуть очевидці Мережах.

Журналісти зазначають, що учасники протесту висунули владі кілька вимог, головними з яких було надати допомогу тим, хто втратив роботу через карантин на території Північної Осетії. Пізніше мітингувальники почали вимагати відставки керівництва Північної Осетії. Стихійні точки збору виникли відразу в декількох місцях в центрі міста, але в підсумку більшість протестуючих перемістилися на площу Свободи перед будівлею республіканської адміністрації.

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...