З архіву ПУ. Бутусов вказав на дивні обставини з потраплянням у полон вісьмох бійців ЗСУ

ЗСУ на ДонбасіЗдача у полон восьми українських бійців на Донбасі у травні 2019 року – це демонстрація кадрових проблем армії на шостому році війни. На цей нюанс звернув увагу військовий журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України. За його словами, українські військові "самі заїхали у руки ворога".

"Військові у фронтовій зоні сідають в машину, але... не беруть із собою зброї! На війні, без зброї. Вісім осіб. Вони не в змозі запропонувати маршрут. Не вивчають взаємодію з іншими частинами, і які блок-пости вони повинні проїхати. Вони, ймовірно, керувалися навігатором, ну, буває, заплуталися. Але ж вони проїхали два наших блок-пости два! І чомусь не запитали дорогу, не уточнили обстановку", – обурився він.

Бутусов назвав таку ситуацію жахливою і абсурдною. "Сподіваюся, службове розслідування буде об'єктивним. Людей треба рятувати, їх життя важливіші за все, але, на жаль, наших полонених ворог швидко не віддає, як показує практика. Не можна допустити повторення таких же сумних випадків", – резюмував журналіст.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...