З архіву ПУ. Був у списках на обмін: Стало відомо про загибель українського військовополоненого на Донбасі

У мережі повідомили про те, що у в'язниці "ДНР" нібито наклав на себе руки український військовополонений, який був включений у списки на обмін. Першим новину про загибель воїна ЗСУ поширив у Twitter блогер Necro Mancer. Він послався на колишнього терориста Євгенія (Караула) Тінянського, передають Патріоти України 15 жовтня 2019 року.

"Надійшла інформація, що вчора вдень в СІЗО "МДБ" в одиночній камері повісився український військовополонений. Один із тих, хто в травні помилково виїхав на наш блокпост і був полонений. Делікатності додає не тільки тупість і самодурство ряду "МДБшників", але і те, що він був, за моєю інформацією, в списках на обмін", – написав Тінянський У мережі повідомили про смерть полоненого українця в "ДНР"

На думку колишнього терориста, воїн скоїв суїцид, проте на нього могли тиснути з метою вибити гроші з родичів.

Нові подробиці про інцидент розкрив і блогер під ніком IgorGirkin. "Зараз нам, що військовополонений повісився сам в СІЗО "МДБ ДНР" в одиночній камері. Включений у список на обмін. Один із восьми військовослужбовців 53-й бригади. Ну-ну", – написав він.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...