З архіву ПУ. Час арештовувати Коломойського? У Трампа обурились витівками скандального олігарха по поверненні до Києва

Рудольф Джуліані заявив, що Ігор Коломойський "погрожував двом громадянам США".

Рудольф Джуліані. Фото: Рейтерс.

Персональний адвокат президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані 18 травня 2019 року обурився тим, що олігарх Ігор Коломойський по приїзді в Україну погрожував двом американським громадянам. Про це він написав у суботу в Twitter, коментуючи інформацію про повернення Коломойського в Україну, передають Патріоти України.

"Щойно він повернувся, він погрожував двом американським громадянам. Представники Коломойського і вороги президента Трампа консультують новообраного президента. Чи буде він заарештований?", - написав Джуліані.

17 травня в інтерв’ю програмі Радіо Свобода "Схеми" Коломойський назвав аферистами двох американців – Лева Парнаса та Ігоря Фрумана, які "збирають з людей гроші", прикриваючись зв’язками з Джуліані.

"І вони ходять тут Україною, збирають з людей гроші, розповідають, що вони близькі з паном Джуліані – і що вони вирішать з паном Луценком будь-яке питання. Пан Луценко про це навіть не знає. І, я думаю, пан Джуліані теж про це не знає", - сказав Коломойський.

"І в найближчому майбутньому, повірте мені, ми цих двох "субчиків" виведемо на світло боже. Щоб вони не думали...", - додав олігарх.

Він розповів, що Парнас і Фруман приїжджали до нього в Ізраїль і розповідали, як "треба із Зеленським спілкуватися". "Я сказав – я не маю відношення до Зеленського. Після цього вони зникли – і тут почалися всі ці провокації: щодо Джуліані, оточення, позбутися, ще якоїсь маячні", - сказав Коломойський, коментуючи заяву Джуліані про те, що Зеленський повинен позбутися "причеп з минулого і кримінальних олігархів – Ігоря Коломойського та інших".

Путін готується підняти податки: Війна проти України коштує Росії $300 млн на день, - WSJ

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:59

Щодня на війну проти України країна-агресор Росія витрачає близько $300 мільйонів. До того ж це сума без урахування масштабного переозброєння РФ та санкцій із боку Заходу, передають Патріоти України. . Про це йдеться у статті The Wall Street Journal з...

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...