З архіву ПУ. Черговий скандал у королівській родині: Єлизавета II заборонила вагітніти Кейт Міддлтон і Меган Маркл

Королева встановила свої правила і хоче, щоб їх дотримувалися.

Меган Маркл і Кейт Міддлтон

Меган Маркл і Кейт Міддлтон не мають права вагітніти одночасно, оскільки це заборонено протоколом. Такі правила встановила Єлизавета II. Про те, як плануються діти в королівській родині, розповів експерт, передають Патріоти України 25 серпня 2019 року з посиланням на іноземні ЗМІ.

На даний момент безліч букмекерів ставлять на те, що в наступному році і Кейт Міддлтон і Меган Маркл оголосять про свої вагітності. Однак експерт стверджує, що таке навряд чи можливо за наявності протоколу.

В документі зазначено, як повинні анонсуватися важливі дати в сім'ї монархів. Це означає, що одна урочиста подія не повинна затьмарювати інше. При цьому дотримується порядок старшинства.

Оскільки Меган Маркл відносно недавно народила дитину, то наступна буде за Кейт Міддлтон. Хоча експерт Кеті Ніколл нагадує, як Маркл досить часто порушує правила і цього разу може статися так само.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...