З архіву ПУ. Четверо убитих, один у полоні: Бутусов розповів про успішну операцію "Азову" на Донбасі

Події передувала спроба терористів здійснити збройну провокацію – вони обстріляли підрозділ "Азову" в районі Горлівки.

"Азов". Фото: Антикор.

У ніч на 29 серпня 2019 року полк Національної гвардії "Азов" провів успішну операцію на Донбасі. Захисники ліквідували чотирьох окупантів, взяли в полон одного і захопили зброю й документи, що доводять порушення російськими найманцями Мінських домовленостей. Про це на своїй сторінці у Facebook написав український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

За його словами, цьому передувала спроба терористів здійснити збройну провокацію – вони обстріляли підрозділ "Азову" в районі Горлівки. "Однак під час патрулювання "сірої зони" розвідгрупа "Азову" виявила російський підрозділ. У ході короткого бою чотирьох російських найманців знищено на місці, один важко поранений і взятий у полон, йому надається допомога. Захоплено документи, зброю, зроблено фото- і відеофіксацію спроби порушення окупаційними військами Мінських домовленостей і умов припинення вогню", – розповів журналіст.

За його словами, втрат із української сторони за підсумками операції немає. Бутусов також підкреслив, що майстерні дії особового складу "Азову", спрямовані на дотримання режиму "хлібного" перемир'я, заслуговують найвищих державних нагород.


СБУ затримала чергового зрадника, який працював на росіян (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 20:02

Співробітники СБУ викрили зрадника, який створював кремлівську пропаганду на замовлення розвідки РФ. За роботу агентові окупанти заплатили майже 250 тис. у гривневому еквіваленті. Тепер він отримав те, на що заслуговує – 15 років тюрми. Про це повідоми...

Але радіти поки що зарано: У Хорватії на виборах перемогла проукраїнська партія

четвер, 18 квітень 2024, 19:14

У Хорватії партія проукраїнського прем’єр-міністра Андрея Пленковича "Хорватський демократичний союз" перемогла на дострокових парламентських виборах, але не набрала абсолютної більшості, і тепер муситиме домовлятися про коаліцію, передають Патріоти Ук...