З архіву ПУ. "Чмо з педер*стичними нахилами": Добкін поскандалив у прямому ефірі із політологом (відео)

Колишній народний депутат Михайло Добкін у січні 2021 року поскандалив у прямому ефірі з політологом Валентином Гладких. Опоненти вступили в жорстку перепалку з переходом на особистості в ефірі ток-шоу на телеканалі Україна 24, повідомляють Патріоти України.

Скандал почався після того, як Добкін звинуватив Гладких у надмірній активності. "Вас багато сьогодні, заспокойтеся, не збуджуйтеся", - заявив екс-нардеп.

Гладких за словом в кишеню не поліз, відповівши колишньому народному обранцеві: "Ви мене ще не бачили збудженим". Добкін на це парирував: "Та слава Богу, що не бачив. Ви свої педер*стичні нахили залиште для себе". Гладких не залишив без відповіді і цей випад опонента: "У вас хвора фантазія, я бачу. Взагалі-то я гетеро, але можу зробити виняток".

У свою чергу Добкін продовжував розпалюватися. "Чому це чмо дозволяє собі так зі мною розмовляти?", - звернувся він до ведучого. "Тому що ви дозволили собі так зі мною говорити...", - у відповідь додав Гладких.

"Кращі" кадри: Окупанти призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, - ЦНС

середа, 24 квітень 2024, 9:52

У зв'язку з дефіцитом педагогічних працівників на окупованих територіях, загарбники призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). Зазначається, що поп...

"Після провалу широко розрекламованого контрнаступу": Україна "гарячково" окопується перед новим наступом РФ, - NYT

середа, 24 квітень 2024, 9:50

Аналітики вважають, що ЗСУ навряд чи почнуть великий контрнаступ цього року. Як пише The New York Times, дні блискавичних проривів на полях битв в Україні, можливо, минули. Події на фронті складаються в похмуру нову реальність для українців. Судячи з ...