З архіву ПУ. Чоловікам сукня дуже сподобалася: Фотограф поділився "пікантним" знімком з Ради

Аліна Загоруйко прийшла на роботу в облягаючому бордовому платті, яке підкреслює фігуру.

Народний депутат від партії "Слуга народу" Аліна Загоруйко прийшла у Верховну Раду в пікантному вбранні, передають Патріоти України.

На знімку видно, що політик прийшла на роботу в облягаючому бордовому платті, яке підкреслює фігуру. На фото Загоруйко спілкується з іншими нардепами, які не змогли відвести свій погляд від неї. Погляд чоловіків був прикутий до цікавого вбрання, на яке вони задивилися.

Аліна Загоруйко - народний депутат Верховної Ради IX скликання. Була обрана 21 липня 2019 року. Політику 36 років. Родом вона з міста Немирів Вінницької області.

Джерело: Апостроф

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...