З архіву ПУ. Чим відповість Ердоган? ​Російська авіація завдала ракетного удару по бронетанковій колоні турецької армії під Алеппо

Арабські джерела опублікували сенсаційну інформація про атаку російської авіації на колону турецької армії біля населеного пункту Кафар Халябі на захід від Алеппо. З Близького Сходу надходить інформація про зіткнення російської та турецької армії, передають Патріоти України 2 лютого 2020 року..

Росіяни завдали ракетного удару по колоні турецьких військ, яка в цей момент перебувала в околицях населеного пункту Кафар Халябі на захід від Алеппо. Про це повідомляє JaziraNews в соціальній мережі Twitter.
Згідно з повідомленням, конвой турецьких військ, що складається з 50 одиниць техніки, заїхав у Великій Ідліб через прикордонний перехід у населеного пункту Кафар Лусин і був підданий нападу з боку авіації Росії. При цьому телеканал Al Arabiya зазначив, що колона турецьких військових включала кілька десятків одиниць бронетехніки і важкі танки.
Напередодні турецькі військові почали обладнувати новий блокпост на перехресті Кафр-Умаім біля міста Серакіб в Ідлібі. Туреччина продовжує стягувати військову техніку на кордон з Сирією, чергова колона бронетранспортерів і танків досягла району Рейханли провінції Хатай на кордоні з сирійським Ідліб, повідомляє агентство Anadolu.
За інформацією турецьких ЗМІ, військова техніка перекинута на кордон з Сирією "з метою зміцнення військових частин, дислокованих в прикордонних районах". Дані про те, що сталося з'ясовуються.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...