З архіву ПУ. Дайте скрепам корвалолу: Телепропагандисти Кремля влаштували істерику через мультфільм про повернення Кубані Україні (відео)

У мультфільмі в цікавому форматі демонструються злочини більшовиків проти України, а також боротьба патріотів проти них.

На російському пропагандистському телебаченні викликав ажіотаж другий епізод стімпанк-мультфільму “Воля” про історію України. Найбільше обурення рупорів Кремля спровокував фрагмент про повернення до складу України Кубані та Зеленого Клину, передають Патріоти України 29 вересня 2019 року.

Крім того, у мультфільмі в цікавому форматі демонструються злочини більшовиків проти України, а також боротьба патріотів проти них. Трейлер до нової роботи увімкнули в ефірі пропагандистської програми “60 хвилин” на телеканалі “Россия 1”.

Скандальна ведуча передачі Ольга Скабєєва після його перегляду буквально вибухнула обуреннями і звинуватила Україну у нав’язуванні русофобії дітям. “Щоб засвоїли це абсолютно всі, включаючи зовсім маленьких, ось таких крихітних українців, їм покажуть мультики про підступну Росію і непереможних українських героїв. Ми там виступаємо у ролі вовкулаків. Армія мерців – це ми! Вовкулаки – це теж прекрасні російські люди! У Міноборони України, незважаючи на те, що мультик дитячий, оце ось дійство схвалили. Я не дуже розумію, хто в цьому контексті агресор!” – не стримувала свого обурення у прямому ефірі пропагандистка.

Путін не зупиниться: Генінспектор Бундесверу заявив, що РФ може підготуватися до нападу на НАТО через 5-8 років

субота, 20 квітень 2024, 8:30

Росія може бути готова до військового нападу на країни НАТО вже через п’ять-вісім років. Щоб бути загрозою, спочатку їй потрібно відновити свої сили, виснажені в Україні, вважає генеральний інспектор Бундесверу Карстен Бреєр, передають Патріоти Україн...

Громадяни Словаччини, після відмови уряду Фіцо підтримати ініціативу Чехії, зібрали понад 2 млн євро на снаряди для України

субота, 20 квітень 2024, 8:05

Жителі Словаччини зібрали понад два мільйони євро на купівлю снарядів для України, після того, як влада країни відмовилася підтримати ініціативу Чехії зі збору коштів та пошуку боєприпасів для Києва. Суму зібрали менш ніж за дві доби. У кампанії, яка п...