З архіву ПУ. Дайте скрепам корвалолу: В ЄС запропонували "поділити" Росію

Депутат сейму Латвії Александр Кірштейнс заявив про необхідність "роздрібнити Росію на кілька частин".

Як написав політик у своєму Twitter ще 2018 року, такий захід "необхідний для спокою" його країни та Європи, передають Патріоти України.

"Тільки тоді, коли Росія розпадається на малі країни за етнічним складом, військові конфлікти завершаться, а в Європі встановиться мир на багато років", - додав Кірштейнс.

Цією заявою політик прокоментував пост, присвячений письменнику Володимиру Войновичу, який запропонував свого часу власний варіант гімну Радянського Союзу, який сьогодні в Росії називають "екстремістським".


Опублікував: Олег Устименко

"Термін демобілізація в умовах війни взагалі не застосовується": Веніславський пояснив нюанси нового закону

вівторок, 16 квітень 2024, 6:56

Термін демобілізація під час війни з РФ не є актуальним, натомість може йтися про додаткові підстави для звільнення з військової служби. Тому уряду було доручено розробити і внести на розгляд Верховної Ради відповідний закон, який і буде регулювати пит...

Дуже небезпечний напрямок: Експерт дав прогноз, де, окрім Часового Яру, наступатимуть окупанти

вівторок, 16 квітень 2024, 6:44

Російські окупанти продовжують наступати на Часів Яр. Ситуація складна, тривають запеклі бої. Чому цей напрямок і саме місто такі важливі для росіян, передають Патріоти України. з посиланням на Facebook керівника Центру військово-правових досліджень Ол...