З архіву ПУ. Де харчується кум Путіна: Оксана Марченко показала розкішну домашню кухню з позолотою (відео)

Кухню ведуча називала раніше улюбленим місцем в будинку

Українська телеведуча Оксана Марченко, дружина скандального політика Віктора Медведчука, розповіла своїм шанувальникам, з чого зазвичай починає свій ранок. На особистій сторінці в Instagram знаменитість опублікувала відео-рецепт зеленого смузі, який приготувала на розкішній кухні з позолотою, передають Патріоти України 1 листопада 2019 року.

"Доброго ранку, друзі. Урізноманітнимо сніданок зеленим смузі, я його дуже люблю. Дивіться, як просто", - прокоментувала ролик 46-річна знаменитість.

Раніше в своїх інтерв'ю Оксана Марченко вже згадувала, що улюбленим місцем в її будинку є саме кухня - місце, яке не вимагає етикету і не визнає статусів.

Наскільки можна судити по ролику, для кухні Оксана Марченко та Віктор Медведчук обрали світлі фарби, позолоту та фурнітуру в тон. Раніше ведуча також згадувала, що облаштуванням житла і його інтер'єром вони з чоловіком займалися самостійно.

"Рускій мір" несе лише смерть: У мережі показали, на що окупанти перетворили Роботине (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 9:14

Село Роботине повністю зруйноване окупантами. У населеному пункті не залишилось жодної вцілілої споруди, передають Патріоти України з посиланням на Сили оборони півдня в Telegram. "Ось так зараз виглядає Роботине, яке навіть неможливо назвати населеним...

У пеклі гості: ЗСУ "денацифікували" російського окупанта з дев'ятьма судимостями

вівторок, 16 квітень 2024, 8:43

Українські воїни ліквідували чергового російського окупанта із Володимирської області РФ. Загарбник на прізвисько "Лямба" дивом вижив під час удару HIMARS по російських окупантах на полігоні в Трудовському, де РФ зазнала значних втрат, але висновків н...