З архіву ПУ. "Дебилы, бл*!": У Москві з головного офісу МЗС Росії викрали $1 000 000, який лежав у коробці з-під горілки

Із головного офіса міністерства закордонних справ Росії у грудні 2020 року викрали $1 млн готівкою. Подробицями поділилося РЕН ТВ, зазначають Патріоти України.

Злочин відбувся наприкінці 2019 року, але подробиці з'ясували лише зараз.

Телеканал повідомив, що майже $1,5 млн російське МЗС отримало за консульські послуги від Ірану. Кошти зберігали у двох пакетах і в коробці з-під горілки "Абсолют".

Із 29 листопада 2019-го гроші були в кабінеті провідного спеціаліста-експерта валютно-фінансового департаменту відомства Наталії Агальцової.

$1 066 638 зникли в період із 16 по 19 грудня 2019 року. Агальцову затримали та допросили.

Жінка пояснила, що розрізала запаковану коробку із-під горілки з грошима. Вона виявила, що у верхній частині коробки були пачки грошей зі 100-доларовими купюрами, нижче було багато купюр по $1. За словами Агальцової, вона запанікувала.

Жінка вирішила докласти свої заощадження в розмірі $200 тис. і взяти кредит на 3 млн руб. У банку їй відмовили й Агальцова вирішила вкоротити собі віку, але в неї не вийшло.

Також затримали співмешканця жінки, він став свідком. Агальцова перебувала в СІЗО до серпня 2020 року, потім її посадили під домашній арешт.

Де знаходяться вкрадені гроші, поки що невідомо.

"Довгий Нептун" у дії: Україна у 10 разів наростила виробництво ракети, яка стала фатальною для ЧФ РФ

середа, 24 квітень 2024, 9:55

"Нептун" став улюбленою ракетою України для знищення Чорноморського флоту Росії. Все більше і більше таких ракет сходить з виробничої лінії. Як йдеться у матеріалі Forbes, зустріч "Нептуна" з багатьома російськими суднами закінчилася фатально для ворож...

"Кращі" кадри: Окупанти призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, - ЦНС

середа, 24 квітень 2024, 9:52

У зв'язку з дефіцитом педагогічних працівників на окупованих територіях, загарбники призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). Зазначається, що поп...