З архіву ПУ. "Дед выжил из ума": Путін розлютив мережу підписанням закону про ізоляцію Рунета

Закон вступив в силу з 1 листопада 2019 року.

Путін таки підписав закон про ізоляцію Рунета. Фото: ТАСС.

Президент Росії Володимир Путін підписав закон про ізоляцію російського сегмента інтернету. Відповідний документ розміщено на порталі правової інформації РФ, передають Патріоти України.

Уточнюється, що закон вступить в силу з 1 листопада 2019 року. При цьому, ряд його положень, в тому числі про національну систему доменних імен, почнуть діяти з 2021 року. Зазначимо, що Держдума схвалила закон 16 квітня, а Рада Федерації - 22 квітня.

Зазначимо, що під час прийняття законопроекту в першому читанні голова профільного комітету з інформаційної політики Леонід Левін у своєму виступі зазначив, що деякі положення законопроекту потребують коригування, але це можливо зробити до другого читання.

Проти законопроекту виступили представники всіх фракцій, окрім "Єдиної Росії". У мережі відразу же стали коментувати прийняття документа.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...