З архіву ПУ. Демарш MARUV на концерті у Києві став темою дня в РФ

Відмова української співачки MARUV відповідати на запитання журналіста каналу "1+1" про приналежність Криму викликала ажіотаж у Росії.

MARUV

Топ-ЗМІ РФ зробили новину темою дня, а користувачі масово підхопили її в коментарях, передають Патріоти України 16 червня 2019 року.

Росіяни похвалили одіозну співачку за те, що вона залишила без відповіді питання, сказавши – "бувайте". Аргументом послужив той факт, що у неї заплановано багато концертів на території РФ.

"І правильно зробила. Не можеш сказати правду в очі, йди", "Нічого особистого – просто бізнес. Скаже, що Крим – український, і в Росії перестануть купувати квитки на її концерти. А воно їй треба", "У співачки п'ятирічний контракт з компанією, частина контракту – концерти в РФ... Нафіга їй проблеми", "Мені здається, хто не бажає втягувати себе в цей політичний абсурд, йому варто на це питання відповідати просто: Крим – кримський. Кому належить? Кримчанам. Не підкопаєшся", – запропонували в мережі.

"Було б соромно (бути українкою), встала б в чергу за халявним паспортом в "Л/ДНР". Просто не хоче влізти в тухле болото політики. Просто хоче жити і заробляти гроші, і це правильно! Була б російська колгоспниця, напхана телевізором, відповіла б чітко і голосно "кримнаш", – додали користувачі.

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...

Байден з підписом обіцяє не тягнути: Сенат США підтримав проголосований палатою Представників законопроект Джонсона про допомогу Україні

середа, 24 квітень 2024, 5:48

Вночі 24 квітня (за Києвом) Сенат США схвалив пакет допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню, де на підтримку України передбачено понад 60 млрд доларів. . Як стало відомо з трансляції засідання, законодавці схвалили цей пакет переважною більшістю голосів. ...