З архіву ПУ. До виборів не помічали: Спікер Верховної Ради Разумков засвітив перед Зеленським елітний годинник (фотофакти)

Вибори скінчились, "слугам" нема чого більше вдавати з себе скромних українців

Спікер Верховної Ради України, голова партії "Слуга народу" Дмитро Разумков під час термінової наради з президентом Володимиром Зеленським похвалився дорогим годинником вартістю більше восьми тисяч доларів, зазначають Патріоти України.

Відповідне фото, яке свідчить про наявність у Разумкова дорого аксесуара, зробив власний кореспондент "Апострофа" Олександр Гончаров.

Відзначимо, що на руці у Разумкова - годинник Zenith _archive el primero, вартістю 8,4 тисячі доларів. Цей годинник є елітним швейцарським годинником.

Як повідомляв "Апостроф", раніше голова АМКУ похвалився розкішшю на зустрічі із Зеленським. Зокрема, у нього є iPhone в чохлі від італійського бренду Gucci. Такий не новий чохол коштує від 350 до 700 доларів.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...