З архіву ПУ. Ефектне видовище: Українські військові знищили російську розвідувальну станцію на Донбасі (відео)

Результат виконання бойового завдання бійці зафіксували на відео.

Сили ООС знищили новітню переносну станцію наземної розвідки ПСНР-8 "Кредо-М1" російського виробництва. Про це повідомляє прес-служба 24-ї ОМБр імені короля Данила на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України 25 червня 2020 року.

Зазначається, що в смузі відповідальності 24-ї бригади окупанти тривалий час використовували новітню переносну станцію наземної розвідки ПСНР-8 "Кредо-М1" російського виробництва. «Дана станція дозволяла ворогу не тільки автоматично виявляти і визначати координати наших технічних засобів та підрозділів, а й вести точне корегування артилерійського вогню по них. Саме за допомогою цієї станції російські найманці здійснювали прицільні обстріли наших позицій.

Неодноразово спеціальна моніторингова місія ОБСЄ фіксувала дану переносну станцію наземної розвідки на тимчасово окупованих російськими найманцями територіях та в своїх звітах засуджувала факти постачання Росією сучасної зброї на Донбас», – пояснили в прес-службі. Військові наголосили, що завдяки мужності особового складу та їх вмілим і злагодженим діям, бійцям ООС вдалось виявити місце розташування корегувальників та нанести точкове вогневе ураження по позиції ворога пострілом з ПТКР та знищити її. Результат виконання бойового завдання бійці зафіксували на відео.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...