З архіву ПУ. "Еталон журналістики" та приклад для наслідування: "На 112-му клон Скабєєвої. Смішно", - Казанський про креатив проросійського телеканалу (фотофакти)

14 грудня стало відомо, що тепер кінцевим бенефіціаром і каналу «112 Україна» став народний депутат від «Опозиційного блоку» і соратник Віктора Медведчука Тарас Козак, який з жовтні цього року й власник каналу NewsOne. Зміни, як то кажуть "на лицо".

"Они меня клонировали! - Молодцы"

На телеканалі "112 Україна" помітили телеведучу, сильно схожу на одіозну російську пропагандистку Ольгу Скабєєву, зазначають Патріоти України. Ось як про це на в Twitter написав журналіст Денис Казанський, опублікувавши для порівняння фото.

"На 112-му клон Скабєєвої. Смішно. Проблема проросійських політиків в тому, що вони намагаються перетворити Україну в таку ж пародію на Росію. У всьому і скрізь. І нічого іншого не знають і не вміють", - зазначив журналіст.

"До речі, так. Вважається, що якщо працює там, то і тут працювати буде", "Матрицю знову задвоіло", "Таки українка красивіше", "Найжахливіше, що міліони людей хаває ці помиї, а потім йдуть голосувати і вибирають якусь мразь, яка говорить, що гі*но це смачно, що горілка допомагає від усіх хвороб і брат твій, який тебе пи**ить і найо*ує 350 років, виявляється, твій найкращий друг", - пишуть коментатори.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...