З архіву ПУ. "Феерические долбо*бы!": "Победоносие" в "ЛНР" насмішило мережу (відео)

Студентів місцевих вузів обрядили в шинелі і ватники, після чого змусили на морозі стояти на трасі.

Пропагандистську акцію до 77-ї річниці визволення Луганської області від фашистських загарбників обговорюють в мережі. Терористи "ЛНР" влаштували з цього приводу акцію "победоносия", як зазначили користувачі. Молодих учнів місцевих вузів обрядили в шинелі і ватники, після чого змусили на морозі стояти на трасі, роздаючи листівки, календарі та заборонені в Україні георгіївські стрічки, передають Патріоти України 14 лютого 2020 року.

"Окупований Луганськ. Рік побєдоносія продовжує набирати оберти з колосальною швидкістю", - так прокоментував відео акції офіцер ЗСУ, полковник Анатолій (Штірліц) Штефан в Twitter.
У коментарях під роликом люди пишуть: "Лучше бы туалетную бумагу раздавали", "Что тут можно сказать – феерические долбаебы!!!", "Где-то на дальнем востоке от лютой зависти плачет солнцеликий Ын", "А расскажут про донских казаков (бесславные выродки России), которые их убивали в годы ВОВ?" та ін.

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...

У дворі її власного будинку: Росіяни розстріляли пенсіонерку на окупованій Херсонщині

середа, 24 квітень 2024, 22:53

Російські окупанти в захоплених районах Херсонської області розстріляли 65-річну жінку. Про це повідомляє пресслужба Херсонської обласної прокуратури в Telegram, передають Патріоти України. За даними слідства, 24 квітня в одному з населених пунктів тим...