З архіву ПУ. Ганнуся ненависті: Екс-регіоналка Герман оскандалилася заявою про "загибель України"

Одіозна ексрадниця президента-втікача Віктора Януковича Ганна Герман на телеканалі Медведчука заявила, що Україні загрожує "загибель через вірус ненависті", зазначають Патріоти України. Безглуздий вислів одіозна політик допустила в ефірі програми "Прайм" у четвер, 19 березня 2020 року, коментуючи заходи, вжиті в боротьбі проти коронавірусу.

"Україна може загинути як держава через поширення коронавірусу. На нас чекають зміни, але якщо Україна переживе", – кілька разів повторила вона.

"Якщо країна переможе найгірший вірус у нас"вірус ненависті між людьми"вона стане сильнішою. Якщо громадяни не зможуть зрозуміти, що відхід від християнських цінностей, від любові до ближнього, несе за собою смерть, то Україна приречена на загибель", – висловилася Герман.

"Не переможе", – видав їй у відповідь ведучий "112 каналу".

Кремлівські та прокремлівські ЗМІ тут же підхопили заяву колишньої соратниці Януковича, випустивши гучні заголовки про "загибель України".

"Приречені!" Герман видала сценарій "загибелі українців"


"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...