З архіву ПУ. Генштаб за вказівкою "Зе-команди" намагається списати відступ на Донбасі на Порошенка: "​Друзі з ЗСУ повідомляють погану новину. Цитую: "Це пиз**ць​", - волонтер

Чоловік наголошує, що востаннє таку огидну пропаганду дкржава застосовувала в часи Януковича, незадовго до втечі назавжди "легітимного"

У команді президента України Володимира Зеленського доводять, що розведення сил на Донбасі проходить в рамках Мінських угод, які були підписані екс-главою держави Петро Порошенко. Про це в Facebook пише волонтер Роман Бурко 5 жовтня 2019 року, зазначають Патріоти України.

"Друзі з ЗСУ повідомляють погану новину. Цитую: «Це піз..ць».
Кажуть, що сьогодні на нарадах їм доводять пропагандистські тези Зе команди, які спустили з ГШ щодо розведення військ на Донбасі. Намагаються переконувати, типу розведення відбувається відповідно до Мінських рамкових угод, які були підписані Порошенко.
Військові кажуть, чому тоді весь цей час цю підписану х..ню ніхто не виконував, та й не було ніколи на фронті, щоб не відбувалося обстрілів більше 7 діб. І чого це раптом взялися реалізовувати обіцянки «попередників» і як кажуть «злочинної влади»?
Пазли якось не складаються навіть у тих, хто голосував за Зеленського.
Вже деякі офіцери згадують, що останній раз подібні листи з відвертою трешовою пропагандою приходили в 2014 і через 4 дні Янукович втік у Ростов. Тоді теж намагалися спускати з верхів телеграми, що люди, які протестують на Майдані - це збіговисько та маргінальна меншість. Проте, тоді армія не повелася і не пішла розганяти Майдан.
Доповідь закінчив."

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...