З архіву ПУ. "Героїчні фашисти": На Росії знову осоромилися з плакатом до 9 травня (фотофакт)

У російському місті Таганрозі терміново демонтували банер, підготовлений до ювілейного святкування 9 травня. На ньому були зображені німецькі солдати.

Фото і відео цього банера опублікував в соціальній мережі житель міста Андрій Розкішний, передають Патріоти України у травні 2020 року.

На одному зі знімків зображені солдати, які оточили танк. За словами фахівців, їхня уніформа, каски і погони точно вказують на те, що це німецькі солдати. Фотографія ілюструє вантаження десанту на броню одного з наймасовіших танків німецького Вермахту в районі Вязьми в жовтні 1941 року.

На другому знімку зображені маршируючі військові німецькі музиканти.

Після активного обговорення цього конфузу в групі "Таганрозький краєзнавець" в соцмережі Facebook банер по-швидкому демонтували.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...