З архіву ПУ. Гіркін заявив, що "формула Штайнмаєра" дозволить Україні "переграти" Путіна (відео)

Ігор Гіркін вважає, що за допомогою виконання цієї формули президент РФ Путін просто «зіллє» Донбас і вийде з даної ситуації «зберігши обличчя».

Гіркіну теж не подобається "формула Штайнмаєра"? Фото: скріншот з відео.

Екс-командир підрозділів НЗФ «ДНР» Ігор Гіркін у коментарі пропагандистському каналу «Рой-ТВ» поділився своїм баченням того, як буде діяти виконання «Формули Штайнмаєра» в ОРДЛО, передають Патріоти України 3 жовтня 2019 року.

За його словами, дана формула є справжньою «зрадою республік», так як перекреслює «ідеї їх незалежності». Гіркін вважає, що за допомогою виконання цієї формули президент РФ Володимир Путін просто «зіллє» Донбас і вийде з даної ситуації «зберігши обличчя».

При цьому, Стрєлков переживає, що українська сторона може вчинити хитро і «переграти Путіна». Гіркін додав, що Україна зможе зробити так, що на можливих виборах в ОРДЛО «виграють ті, хто треба» - нардепи від «Слуги народу» і Кремль це влаштує. Він додав, що тисячі людей, які пройшли через АТО, нібито, представляють «небезпеку для жителів ОРДЛО». Наступним етапом після повернення Донбасу, на думку Гіркіна, для України стане повернення анексованого Криму. Екс-командир НЗФ вважає, що за допомогою тиску Заходу, Росія може повернути і Крим.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...