З архіву ПУ. "Главное, чтобы русские офицеры не "терялись" в Украине": Цимбалюк поставив на місце кремлівських пропаганд*нів на росТБ (відео)

Журналіст Роман Цимбалюк яскраво вгамував члена Ради Федерації Росії Франца Клінцевича, який лицемірно запевняв публіку у неможливості війни між його країною й Україною.

Роман Цимбалюк

Суперечка між ними сталася в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Россия 1", передають Патріоти України.

Все почалося з того, що Клінцевич награно почав закликати Україну до миру із сусідом-окупантом, заявляючи при цьому, що вона нібито просто не зможе з ним воювати. "Люди, если вы слышите и видите, вы подумайте про свое будущее, своих детей, своей страны. Мы хотим, чтобы Украина была целостным, сильным, доброжелательным соседом. Мы хотим с Украиной жить в мире, с ней торговать, развивать свою экономику, обмениваться студентами. Но я не хочу, чтобы вот эти вертолеты взяли вдруг и начали наивно думать, что они могут оказать сопротивление российским вооруженным силам", — висловився російський сенатор, коментуючи відео з авіанавчань Збройних сил України.

Таке нахабство з боку опонента розлютила Цимбалюка, і він наочно пояснив йому, коли між Україною і Росією настане мир. Крім того, журналіст запевнив російського політика в тому, що будь-який росіянин, який прийде в Україну зі зброєю, буде ліквідований. "Главное, чтобы русские офицеры не "терялись" в Украине, и будут ваши парни, которых вы в Рязани видели, жить долго и дослужатся до генералов. А если они попадут в Украину, их, конечно, будут встречать огнем. И вы должны это понимать", — різко дав відсіч Клінцевичу Цимбалюк.

Джерело: Обозреватель

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...