З архіву ПУ. Гордон заступився за Коломойського та запевняє, що ЄС скоро може розвалитися

Чому цей діяч намагається загравати з одіозним олігархом і не помічати його антидержавницькі дії як в політиці так і економіці? При цьому прискіпливо критикуючи ворогів Коломойського.

Відомий суспільно-політичний діяч Дмитро Гордон прокоментував скандальні заяви олігарха Ігоря Коломойського про "дружбу" з Росією. У студії "Свободи Слова Савіка Шустера" журналіст заявив про те, що Коломойський грає в "свою гру" і насправді його слова слід розцінювати як тролінг Російської Федерації, передають Патріоти України 16 листопада 2019 року.

"Коломойский - очень веселый, живой человек. Он иногда говорит то, что думают многие, но боятся сказать вслух. В данном случае он троллит, причем троллит Россию, потому что он говорит те вещи, которые Россия, может, хочет слышать, но они все несбыточны". Кроме того, высказался журналист и о том, за счет чего на самом деле должны будут восстанавливаться дружественные отношения между народами. "Не зарастет эта ситуация, когда россияне убивали украинцев, когда Россия пришла и забрала у нас территорию. Пять-десять лет? Да нет. Жизни не одного поколения понадобятся, и то это возможно при одном условии: Россия должна будет вернуть все "отжатое", Крым и Донбасс, покаяться и заплатить репарации", - заявив журналист. "Вот тогда, конечно, будем дружить. Как с немцами дружат те, кого они поработили (во время Второй мировой войны)", - підсумував Гордон в студії.

Також пан Гордон висловив думку, що Україну не чекають в ЄС і НАТО. В ефірі ток-шоу "Свобода слова з Савіком Шустером" він заявив, що політикам потрібно "прекратить обманывать украинцев, говоря о том, что мы будем членами НАТО, нас примут в ЕС".

"Да ЕС сам скоро может развалиться. У них своих проблем выше крыши, а им еще и Украину подавай? Мы должны понимать, нас не ждут в ЕС и НАТО. И для нас, наверное, было лучше иметь внеблоковый статус", – заявив Гордон.

"Но это не значит, что надо идти в объятия России. Россия – враг Украины. Я имею ввиду не народ, а российское руководство", – додав він.

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...

ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:55

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідом...