З архіву ПУ. Горе скреп: Американські війська заблокували росіян, які прямували до нафтового родовища у Сирії

Американські військові зупинили російських солдатів, які прямували до нафтового родовища Румейлан у Сирії Про це повідомляє Anadolu з посиланням на джерела, передають Патріоти України.

За даними агентства, інцидент стався в суботу, 18 січня 2020 року, на території, підконтрольній курдським військовим формуванням (американські союзники в регіоні). Солдати США попросили російських військових повернутися в район Амуда, який, як і нафтове родовище, знаходиться на північному заході провінції Ель-Хасака.

У результаті російські військові повернулися назад, бо американські солдати заблокували їм шлях. Агентство відзначає, що в районі Румейлан розташовується авіабаза США. Агентство також повідомляє, що аналогічний інцидент стався 16 січня, коли росіянам не дали пройти курди.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...