З архіву ПУ. Готуватиме в пеклі місце Х**лу? У Сирії вбито генерала "Армії тигрів", якого охороняв спецназ Путіна (фото)

У Сирії вбили генерала і главу армії президента Башара Асада "Армії Тигрів" Сухейля аль-Хасана. Про це повідомляє Kavkaz Center в Twitter, передають Патріоти України 5 березня 2020 року.

"Тільки що. Ватажок асадської "армії тигрів" і Сухейль Хассан помер від отриманих ран у лікарні в Хама, куди його доставили з Саракіба", - йдеться в повідомленні.

Він особисто брав участь в бойових діях в найгарячіших точках Сирії. Його спецпідрозділ завжди йшов в авангарді наступу сирійської армії проти турецьких військ.

За останніми даними, Сухейль аль-Хасан ввів бойові дії проти турецьких військ у провінції Ідліб на північному заході в околицях міста Саракіб. В ході одного з бойових зіткнень він отримав важкі поранення і був відправлений у госпіталь.

Російські військові експерти стверджують, що Сухейль аль-Хасан - один з головних воєначальників сирійської армії, а його бойовий підрозділ за роки конфлікту стало одним з основних символів армії Асада.

У мережі опублікували фото, на яких російські окупанти зі спецназу ССО РФ (сили спеціальних операцій), цілодобово охороняють асадського ватажка.

Китай проявляє несподівану активність: Портников пояснив, що відбувається навколо Саміту миру

вівторок, 16 квітень 2024, 9:55

Саміт миру на фешенебельному швейцарському курорті на горі Бюргеншток, який Берн проведе 15−16 червня на прохання президента України Володимира Зеленського, може стати однією з головних дипломатичних подій цьогорічного літа передають Патріоти України. ...

"Уявіть, скільки років вони працюють над цією ситуацією": Посол Корнійчук пояснив, чим відрізняється ситуація із підтримкою Ізраїлю та України

вівторок, 16 квітень 2024, 9:50

Посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук заявив, що ситуація із підтримкою Ізраїлю та України з боку США кардинально відрізняється. За його словами, наша країна зовсім недавно почала працювати над гарантіями безпеки, а Ізраїль заручився впевненою підтри...