З архіву ПУ. І пішов кримнашист на кримнашиста: Лоліта Мілявська в футболці "тобі п*зда" попередила Путіна про наслідки репресій проти Навального і десятків тисяч тих, хто вийшов на вулиці (відео)

Крім того артистка розповіла про своє ставлення до нових законів РФ і застерегла владу від повторення білоруського сценарію напередодні масових мітингів у багатьох містах Росії.

У п'ятницю, 22 січня 2021 року, за день до масових мітингів в Росії в підтримку опозиційного політика Олексія Навального, відома радянська, українська і російська естрадна співачка Лоліта Мілявська застерегла владу РФ від повторення "білоруського сценарію". Про це артистка сказала в алегоричній формі в ході відеозвернення, опублікованого в Instagram, передають Патріоти України.

У кадрі Лоліта без макіяжу, з почервонілими очима, одягнена в чорну футболку з написом українською мовою "тобі п@зда". Співачка розповіла, що останнім часом знаходиться між похоронами близьких людей, які померли з причин пов'язаних з коронавірусом і репетиціями в театрі, які допомагають їй залишатися психічно здоровою.
Крім того артистка розповіла про своє ставлення до нових законів РФ і застерегла владу від повторення білоруського сценарію напередодні масових мітингів у багатьох містах Росії на підтримку Олексія Навального.

"А ще часу гуляти по вулицях не було, але проїжджаючи по центру Москви побачила, що тротуари не чищені, дуже слизько, люди падають. Гуляти небезпечно. Тому хотіла б попросити, якщо раптом хтось піде 23 погуляти, я зараз звертаюся до влади, хлопців, не пускайте все за білоруським сценарієм, дуже важко буде потім відмивати репутацію в підручниках історії", - сказала Лоліта.

"Для російської пропаганди зʼявиться чудовий козир": Експерт пояснив, як Росія бачить майбутню війну з Альянсом

вівторок, 19 березень 2024, 0:30

Експерт з міжнародної безпеки Фонду "Демократичні ініціативи" Тарас Жовтенко вважає, що Росія може готуватись до обмеженої гібридної операції на території однієї з країн НАТО. Таку думку він висловив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Ще о...

Гарно зарекомендували себе у розвідці, та патрулюванні: Бельгія надасть Україні 300 штук італійських броньованих позашляховиків LMV, - ЗМІ

вівторок, 19 березень 2024, 0:04

Бельгія готує пакет військової допомоги для України, який міститиме 300 броньованих позашляховиків LMV, повідомляє видання Shephard Media. Компанія Iveco DV представила LMV 4x4 у 2001 році, як автомобіль із високим рівнем прохідності та захисту броні. ...