З архіву ПУ. "Я, на відміну від вас, по підвалах лажу кожного дня": Філатов і Кличко спіймали Арахамію на брехні

Глава фракції "Слуга народу" спробував звинуватити мерів, що в них "нічого не робиться", але отримав потужну відсіч.

Філатов і Кличко спіймали Арахамію на брехні. Фото: скріншот із відео.

Мери Дніпра і Києва Борис Філатов і Віталій Кличко звинуватили у брехні главу фракції "Слуга народу" Давида Арахамію, який заявив, що в їхніх містах нібито "нічого не робиться і все в розваленому стані". Дискусія розгорілася в студії "Свободи слова Савіка Шустера" в п'ятницю, 28 лютого 2020 року, передають Патріоти України.

Так, Філатов поставив нардепу питання, коли на міста почнуть виділяти хоч якісь кошти. Арахамія відразу же почав виправдовуватися. "Чому всі говорять, що забирають їхні гроші і мовчать, що за багатьма статтями інфраструктура, освітазначно більше в ці регіони пішло? У цих містах суцільні ями, дороги ніхто не робить, все в розваленому стані, парки не робляться", – видав "слуга".

"Шановна аудиторіє, він стоїть зараз і бреше! У людей є монобільшість. Ви повинні були це ухвалити вчора! Ніхто не сперечається, що у вас є штаб. Але це як у Іммануїла Канта "річ у собі". Штаб є, але про нього ніхто не знає", – відповів йому Філатов.

"Я на відміну від вас, які відосики пиляють і на самокатах катаються, а я по підвалах лажу кожного дня", – обурився мер Дніпра. "Ніхто не применшує заслуги мерів. Але у вас же вся реклама приватизована зовнішня", – продовжив Арахамія.

Цього разу не стримався Кличко. "Напишіть офіційний запит. Яка реклама у нас приватизована? Я про це нічого не знаю", – обурився мер Києва.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...