З архіву ПУ. "Я ще про це не знав. Можу пофарбувати ларьок або два": Коломойський відповів на резонансну заяву Зеленського про великі гроші для Донбасу

20 червня під час виступу на зустрічі з бізнес-спільнотою в Києві Зеленський заявив про домовленість з Коломойським про те, що олігарх буде «вкладати дуже великі гроші в інфраструктуру Донбасу».

Ігор Коломойський

Олігарх Ігор Коломойський відповів на запитання, чи обговорював він з президентом Володимиром Зеленським якийсь конкретний проект по відновленню інфраструктури Донбасу, передають Патріоти України 21 червня 2019 року з посиланням на НВ.

Він зазначив, що може розпоряджатися обмеженим обсягом коштів. «На залишок від 20 тис. фунтів на тиждень можу пофарбувати ларьок або два», — сказав Коломойський.

За позовом ПриватБанку британський суд дав право Коломойському витрачати на потреби в повсякденному житті не більше 20 тисяч фунтів стерлінгів на тиждень.

«У той момент, коли президент про це заявив, я ще про це не знав», - сказав Коломойський.

Він підкреслив, що не бачився із Зеленським, його не запрошували в Адміністрацію президента і сам він теж не шукав зустрічі з главою держави. Тому, за словами олігарха, що саме має на увазі Зеленський, він не знає, і порадив уточнити це у президента.

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...