З архіву ПУ. "Я иду бороться против Украины и против ее народа", - новообраний нардеп (відео)

Екслідер Соціалістичної партій і майбутній народний депутат Верховної Ради 9-го скликання від «Опозиційною платформи - За життя» Ілля Ківа висловив свою позицію проти України в прямому ефірі.

За словами нардепа, він буде боротися проти держави і українського народу. Чесне визнання політичного діяча Іллі Ківи прозвучало в прямому ефірі. Компроментуюче відео з'явилося на сторінці Facebook Рагу.лі, передають Патріоти України 28 серпня 2019 року.

Користувачі соціальної мережі не втрималася від коментарів і написали, що з такими народними депутатами і ворогів не треба.
У своєму зверненні Ілля Ківа заявив: «Ми будемо боротися за вас, ми будемо відстоювати інтереси. Для цього ми прийшли в політику, для цього ми отримали вашу довіру. Ваша довіра для боротьби проти України і проти українського народу!».
За словами коментаторів, немає в Україні людини, яка б зізналася чесніше Іллі Ківи. Судячи з усього, на пряму мову політика не звернули увагу навіть журналісти випуску - майбутнього депутата не поправили.
Такий виступ, за словами ведучих Агентства медіа-безпеки, не треба навіть обрізати і монтувати - політик Ілля Ківа сказав все сам.
Ілля Ківа свій скандальний виступ в прямому ефірі поки що не прокоментував.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...