З архіву ПУ. Як подруга Х...йла заробила мільйони і народила "Володимирівну": У Путіна знайшли "невраховану" доньку

Журналісти російського ресурсу «Проект» виявили у Володимира Путіна «невраховану» дочку - її матір'ю нібито є 45-річна подруга господаря Кремля з часів його життя в Санкт-Петербурзі Світлана Кривоногова, повідомляють Патріоти України.

Отримавши на початку 90-х атестат зрілості, і почавши трудову кар'єру в якості прибиральниці магазину по сусідству, вже у 2000 році Світлана закінчила престижний Університет економіки і фінансів. При цьому однокурсники не запам'ятали красуню ані на врученні диплома, ані навіть під час відвідування занять.
Журналісти вважають, що зміни пов'язані зі знаковим знайомством жінки в 90-х. Один зі співрозмовників згадав, що це був «чиновник уряду Петербурга», інший назвав його просто «папіком». Світлана покинула комуналку і стала власницею самого елітного житла, яке тільки може побажати петербуржець, а зараз, за підрахунками «Проекту», сім'ї Кривоногових належить житлова нерухомість в Петербурзі, Москві і Сочі майже на 1,1 млрд рублів. Також колишню студентку зробили акціонером відразу декількох компаній, серед яких виділяється швидко зростаючий петербурзький банк «Росія». У цьому банку вона почала працювати в 2001 році.

У 2003 році Світлана народила дочку Єлизавету, в метриці якої її по батькові вказано як Володимирівна. Судячи з портретних знімків, які є в розпорядженні «Проекту», вона феноменально схожа на президента Росії. До такого ж висновку дійшов професор Хассан Угайл - директор центру візуального аналізу університету Бредфорда, Великобританія. Проведений ним комп'ютерний аналіз показав, що схожість Путіна та молодшої Кривоногової становить 70,44%, з чого можна зробити висновок про можливу спорідненість.

У 2011 році Кривоногова стала «Господинею гори» - мова йде про гірськолижний курорт «Ігора» на півночі Ленінградської області. Зараз їй офіційно належить 75% в компанії «Озон», яка управляє «Ігорою», володіє землею під нею і її торговою маркою. На даний же момент все майно і бізнес-активи сім'ї Кривоногових, виявлені «Проектом», можна оцінити в 7,7 млрд рублів або приблизно $ 100 млн. При цьому прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков наполягає, що вперше чує прізвище Кривоногових.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...