З архіву ПУ. Як турецька армія ліквідувала найславетнішого генерала Асада, котрого вдень та вночі охороняв російський спеназ (відео)

Сухейль аль-Хасан приймає дарунок з рук начальника Генштабу Міноборони РФ. Турки нагородили його по іншомуУ мережі показали момент смертельного поранення генерала і глави армії сирійського президента Башара Асада "Армії Тигрів" Сухейля аль-Хасана, що трапилось на початку березня 2020 року, зазначають Патріоти України. На місці боївчутно російську мову. Раніше повідомлялося що асадівський генерал охороняв спецназ РФ.

Відзначимо, що Сухейль аль-Хасан особисто брав участь в бойових діях в найгарячіших точках Сирії. Його спецпідрозділ завжди йшов в авангарді наступу сирійської армії проти турецьких військ.

За останніми даними, Сухейль аль-Хасан вів бойові дії проти турецьких військ у провінції Ідліб на північному заході в околицях міста Саракіб. В ході одного з бойових зіткнень він отримав важкі поранення і був відправлений у госпіталь.

Російський камуфляж не врятував Сухейль аль-Хасана

Російські військові експерти стверджують, що Сухейль аль-Хасан - один з головних воєначальників сирійської армії, а його бойовий підрозділ за роки конфлікту став одним з основних символів армії Асада.

Керченський міст підірвали твердим ракетним паливом в еквіваленті 10 тонн тротилу – російські ЗМІ

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:32

Для підриву Керченського мосту у жовтні 2022 року використовувався саморобний вибуховий пристрій потужністю, еквівалентною 10 тоннам тротилу. В його основі було тверде ракетне паливо, заховане у бобіни поліетиленової плівки. Про це пише російський Коме...

Російські військовослужбовці показово увійшли на авіабазу США в Нігері, котрі вояки Пентагона вимушені залишити за вимогою місцевої хунти - Reuters

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:14

Російські військовослужбовці увійшли на авіабазу в Нігері, де дислокуються американські війська. Про це у четвер, 2 травня, повідомляє Reuters з посиланням на анонімного високопоставленого представника американського оборонного відомства. За його слова...