З архіву ПУ. Якщо буде наказ: Яку "криваву ціну" сплатить Україна за військове повернення Донбасу (відео)

Можуть загинути майже 50 тис. осіб.

Ілюстрація: narodna-pravda.ua

Голова партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко у програмі Свобода слова влітку 2018 року висловив думку, що у разі військового повернення Донбасу можуть загинути 50 тис. осіб, повідомляють Патріоти України.

"Якщо буде відданий наказ, щоб почати широкомасштабний наступ і звільнити ці території, ми повинні розуміти, які будуть наслідки. Десятки тисяч загиблих з кожної сторони. Якщо йдеться про Крим, то тисяч по 50 мінімум", - сказав Гриценко.

Він додав, що для звільнення Донбасу Україна має діяти разом з міжнародною спільнотою, оскільки країна не готова платити ціну за військовий сценарій.

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...

Треба закрити небо: Пісторіус попросив Швейцарію передати Україні Patriot

середа, 8 травень 2024, 17:44

Німеччина виступила з ініціативою щодо зміцнення протиповітряної оборони України. Так, нещодавно міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус попросив свою швейцарську колегу Віолу Амхерд поставити Києву систему Patriot. Однак переговори явно не привели н...