З архіву ПУ. "Іди нах*й!": Добкін "вибухнув" через зауваження про російську мову в Україні

Одіозний український політик Михайло Добкін відзначився черговим випадом, заявивши про те, що в Україні не може йтися про Соборність у той час, коли нібито порушуються права російськомовних громадян. Про це скандальний нардеп VIII скликання написав у своєму Twitter і нарвався на критику українців. Він же зі свого боку буквально "послав незадоволених" куди подалі, передають Патріоти України 23 січня 2020 року.

"Яка соборність, коли порушуються основні конституційні права мільйонів російськомовних громадян? Яка злука, коли топчуть історичну пам'ять, нав'язують релігію і забороняють бути українцем російського походження? Штучне свято. Свято влади, але не людей", – висловився Добкін.

Водночас українці залишилися незадоволені такими висловлюваннями скандального політика, зазначивши, що в Україні все гаразд із правами російськомовних, їх ніхто не утискає.

"У чому порушення прав російськомовних громадян? Їм хтось забороняє говорити російською чи що? А в школах має бути українська основна, як і всюди, адже вона єдина державна. Все інше вигадки й розхитування човна", – написав зокрема Максим Дем'янов.

І тут Добкін "вибухнув". Однак вирішив не обтяжувати зайвими поясненнями або відстоюванням своєї точки зору, а просто вказав коментатору те місце, де він, імовірно, зможе їх отримати. "Іди на*уй", – "лаконічно" висловився політик. Зазначимо, що цей його коментар навіть лайкнули 13 користувачів.

А ось думки інших українців розділилися. "Яка країна – таке і "свято", "Це звучить майже як злучка із су*кою. Свято 2%", "Зеленський вчора вищав як інопланетянин. Як треба, ми і самі знаємо: твоя справа говорити – як це зробити", "Так, велике свято об'єднання у не єдиній країні. Торжество лицемірства", "Вибачте, Михайле, а це як? Українець російського походження? Хто сміє вам нав'язувати релігію? Хто такий безжалісний із вами?", "Довбо**б", – пишуть вони.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...