З архіву ПУ. "Іди звідси, ти помер": Пропагандист Кремля виштовхав зі студії українського журналіста (відео)

Артему Шейніну дуже не сподобалося те, що гість програми не став йому підігравати.

Артем Шейнін. Фото: скріншот з відео.

Один з топових російських телепропагандистів, Артем Шейнін (якому за кордоном плював в обличчя ветеран АТО) вигнав з ефіру своєї передачі "Время покажет" українського журналіста Андрія Метлева - за те, що той нібито нешанобливо висловився про недавно померлого режисера Марка Захарова, передають Патріоти України 1 жовтня 2019 року.

Все почалося з того, що Метлев заявив - мовляв, Москва багато років "ставила Києву палиці в колеса". Як приклад радянської агресії журналіст навів окупацію Червоною армією західноукраїнських областей і включення їх до складу Української РСР.

Шейнін уїдливо запропонував "виправити помилку" і "від'єднати" ці регіони вже від незалежної України. На це український журналіст провів аналогії з режисером Марком Захаровим і його нібито удаваним бунтом проти агонізуючої радянської влади в кінці 1980-х.

"Захаров, коли спалив партквиток, це було ганебно. Людина, яка від КПРС нассалася так, що аж набрякла", - заявив Метлев.

"Знаючи, що людину завтра поховають, ви це говорите. Андріє Дмитровичу, пішов геть звідси. Іди звідси, ти помер", - вийшов з себе Шейнін. Причому на словах він не зупинився і відразу почав виштовхувати журналіста зі студії.

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...