З архіву ПУ. Їли шашлик та "приємно спілкувалися": Арахамію помітили в ресторані зі скандальним нардепом-ґвалтівником (фото)

Раніше політик запевняв, нібито із Романом Іванісовим принципово не спілкується.

Голову фракції "Слуга народу" Давида Арахамію у грудні 2020-го помітили в київському ресторані "Ішак" у компанії з нардепом Романом Іванісовим, якого вивели з фракції через судимість за зґвалтування. Про це пише "Страна" з посиланням на власні джерела, повідомляють Патріоти України.

Також видання опублікувало знімок із ресторану. Водночас дата зустрічі не уточнюється.

Співрозмовник також уточнив, що обговорювали Іванісов і Арахамія: "Їли шашлик і піде (турецьке блюдо) з телятини, обговорювали можливі перевибори в Раду, слабкі позиції фракції й перспективи".

Видання також нагадало, як у лютому Арахамія запевняв, що не спілкується з Іванісовим, бо той його обдурив щодо судимості.
Джерело: Страна

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...