З архіву ПУ. Історія зрадника: "Поїхав рятувати світ від "злих правосєків". Результат - втрата здоров'я, забуття, стара халупа в забутому селі і заклики про допомогу бідному воїну "ополчення"

Бойовик з кличкою " чернець" жив собі в Одесі, горя не знав, поки не сьорбнув настоянки глоду і не відчув себе" великим руським воїном.

У мережі збирають гроші на допомогу черговому бойовику так званих ДЛНР, який після виїзду в Росію виявився без роботи, в "глухому селі" і "старому будинку". Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє офіцер ЗСУ і блогер Анатолій "Штірліц" Штефан, інформують Патріоти України.

Як стверджується, якийсь Костянтин, під позивним "Чернець", родом з Одеси і батько п'яти дітей, в липні 2014 року рушив воювати на Донбас на боці бойовиків. У квітні 2016 роки виїхав до Росії, де перебивався випадковими заробітками і оселився в селі в Іванівській області.

"Жив собі в Одесі, горя не знав, поки не сьорбнув настоянки глоду і не відчув себе" великим російським воїном ". А потім, узявши" меч кладенец "поїхав Донбас рятувати світ від" злих правосеков ". На виході поранення, втрата здоров'я, забуття від вчорашніх "бойових" братушек, "стара халупа" в забутому селі Івановської області і заклики про допомогу бідному воїну "ополчення", - коментує новину Штефан.

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...

Втричі більше ніж зазвичай: США оголосили великий пакет військової допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 5:25

Міністерство оборони США 24 квітня оголосило про виділення пакета військової допомоги Україні загальною вартістю 1 мільярд доларів – першого відтоді, як Конгрес ухвалив додаткове фінансування для допомоги іноземним союзникам. "Це оголошення є 56 транше...