З архіву ПУ. Із жолудем вгорі: Кива подарував Рабіновичу на День народження картину, якій позаздрив би сам Пшонка (фото)

Шевченко, Наполеон, цар Микола ІІ та сам іменинник дивним чином виявились намальовані вище ікони...

Ілля Кива. Фото: 24 канал.

Незважаючи на те, що день народження Рабіновича був аж 4 серпня, подарунки він отримує і досі, передають Патріоти України 17 серпня 2020 року.

"Сьогодні виконав найважливіше завдання — вручив подарунок до Дня Народження від імені друзів нашому дорогому Другу, соратнику і просто великій людині — Вадиму Зіновійовичу Рабіновичу!", – написав Ілля Кива у своєму Facebook.

На картині Рабінович в золотому халаті тримає в руках Тору [перша частина Старого Завіту Біблії], а на стіні висять портрети Тараса Шевченка, Наполеона, російського царя Миколи II та ікона.

Напевно, від такого подарунка не відмовився б і генпрокурор-втікач Віктор Пшонка. У 2014 році у його будинку знайшли картину, де він зображений у вигляді Цезаря.

За вбивство громадянки США: В Конгресі закликали притягнути Ізраїль до відповідальності

неділя, 8 вересень 2024, 15:03

Демократи в Конгресі приєдналися до Організації Об’єднаних Націй, щоб засудити вбивство громадянки США на Західному березі річки Йордан у п’ятницю. Вони закликали притягнути Ізраїль до відповідальності на тлі зростання напруженості через розширення пос...

"Моя миротворча місія ще не закінчена": Орбан направив лідерам ЄС свій "план"

неділя, 8 вересень 2024, 14:53

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що продовжує роботу над так званою миротворчою місією, в межах якої намагається "запобігти ескалації" повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Про це він сказав журналістам у суботу, 7 вересня, перед уч...