З архіву ПУ. "Как круто, что все это наше!": Пропагандистка Кремля похвалилася візитом до Криму

Російська пропагандистка Ольга Скабєєва у серпні 2020 року похвалилася поїздкою в анексований український Крим. Фотографію з курортного селища Коктебель на південному сході окупованого півострова Скабєєва опублікувала на сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Своє місцезнаходження росіянка позначила за допомогою геолокації. Пропагандистка також назвала Крим російським. "Щоразу, коли приїжджаю до Криму, думаю: як же круто, що все це наше! Ура!" – написала Скабєєва.

Відомо, що вона поїхала на відкриття організованого окупантами джазового фестивалю Koktebel Jazz Party-2020 року, яке відбулося 21 серпня.

Скриншот поста Скабєєвої

Instagram / Ольга Скабєєва


Ситуація складна: Росіяни не зайшли у Часів Яр. Вони намагаються взяти місто в лещата, - речник "Хортиці"

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:30

Речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назар Волошин вважає, що російські окупанти намагаються взяти у лещата місто Часів Яр. Для його окупації вони активно штурмують навколишні села. Та під час телемарафону він зауважив, що на те...

Шольц саркастично висловився про постачання Taurus ЗСУ - йому нагадали про смерті українців

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:50

Канцлер Німеччини Олаф Шольц з сарказмом відповів на питання про постачання Україні далекобійних ракет Taurus, передають Патріоти України. "Є зброя, яку можна постачати, лише якщо зберігається контроль за всім, що з нею роблять. І тут не можна вести де...