З архіву ПУ. "Как они не путаются?'': Мережу розбурхали двійники Путіна (фото)

У мережі знову засумнівалися у тому, що на офіційні зустрічі з Кремля відправляють справжнього президента Росії Володимира Путіна.

Так, цього разу сумніви посіяло фото глави російської держави під час переговорів з президентом Фінляндії Саулі Нііністе. Знімок виклав у своєму Twitter журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов, передають Патріоти України.

"Як вони у Путінах не плутаються? Чи оплата погодинна?" - цікавляться росіяни у коментарях. Правда, є і ті, хто вступається за лідера - мовляв, це все вигадки. Але опоненти відразу відповідають: "Розріз очей змінюється? А якщо взяти інших клонів?".

Опублікував: Олег Устименко

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...