З архіву ПУ. "Как они не путаются?'': Мережу розбурхали двійники Путіна (фото)

У мережі знову засумнівалися у тому, що на офіційні зустрічі з Кремля відправляють справжнього президента Росії Володимира Путіна.

Так, цього разу сумніви посіяло фото глави російської держави під час переговорів з президентом Фінляндії Саулі Нііністе. Знімок виклав у своєму Twitter журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов, передають Патріоти України.

"Як вони у Путінах не плутаються? Чи оплата погодинна?" - цікавляться росіяни у коментарях. Правда, є і ті, хто вступається за лідера - мовляв, це все вигадки. Але опоненти відразу відповідають: "Розріз очей змінюється? А якщо взяти інших клонів?".

Опублікував: Олег Устименко

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...

Після гучних звинувачень у корупції: Міністр Сольський подав у відставку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:31

Міністр аграрної політики та продовольства Микола Сольський, якого підозрюють в оборудках із землею на 500 мільйонів, написав заяву про відставку. Про це повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у Facebook в четвер, 25 квітня. . "До Верховної ...